bekas hantaran

1. aku dah beli bekas hantaran..hari tu masa pergi nilai teringin nak guna bakul putih cam gambar kat bawah... tapi lepas kahwin bakul tu aku nak buat ape ye? membazir la plak...

2. so... aku decide nak guna pinggan putih yang besar... nanti lepas kahwin boleh buat makan nasi.... itupun kalau aku tak segan nak kutip balik pinggan tu kat rumah mak mertua.... hahahhaa :)

3. aku akan deco dengan fresh flower...

4. pinggan ni beli kat kedai 2 hinggit je okeh kat area rumah aku.

5. so aku berjaya dapatkan 11 biji pinggan dengan kerugian sebanyak RM 5 x 11 = RM 55, campur dengan 2 biji mangkuk kaca yang beharga RM 5x2 = RM 10 . mangkuk kaca untuk letak buah n coklat

6. total = RM 65


Pinggan coklat..agak kecil tapi ok je kalau sape yang nak buat hantaran


pinggan yang aku akan deco letak hantaran simple je


bakul yang aku tengok kat nilai..tp tak berkenan

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 kongsi idea:

Post a Comment